Αρχική » Πανελλήνιες » ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Ή ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ 2019

Πρόγραμμα Σχολείου

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Ηλεκτρονική Τάξη

Νέος Server

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Translate

ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Ή ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ 2019

Για τους υποψηφίους (μαθητές και αποφοίτους) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση επισημαίνονται τα εξής:

Α. Οι μαθητές/-τριες της τελευταίας τάξης καταθέτουν αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στο ΕΠΑΛ φοίτησής τους, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης, δηλαδή μέχρι 29 Μαρτίου 2019.

Β. Οι απόφοιτοι καταθέτουν στο ΕΠΑΛ υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης, αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά μέχρι 29 Μαρτίου 2019.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω προθεσμία δεν θα γίνονται δεκτά, εκτός και αν πρόκειται για έκτακτους και επιγενόμενους λόγους (π.χ. σπάσιμο χεριού ή προσωρινή αναπηρία των άνω άκρων, από γεγονός που μεσολάβησε μετά τη λήξη της προθεσμίας).

Επισημαίνουμε ότι αναλυτικές πληροφορίες για την εξέταση των μαθητών/-τριών και αποφοίτων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση θα δοθούν με νεότερη εγκύκλιό μας.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (5% ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ)

Οι μαθητές/-τριες ΕΠΑΛ πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις έχουν ήδη πιστοποιηθεί από τις ειδικές επταμελείς επιτροπές του Ν.3794/2009. Οι υποψήφιοι/-ες αυτοί/-ες δύνανται να υποβάλλουν απευθείας ξεχωριστό μηχανογραφικό δελτίο για το 5% των θέσεων εισακτέων με κριτήριο το βαθμό του απολυτηρίου τους. Αν ωστόσο κάποιος/-α από τους/τις μαθητές/-τριες με σοβαρές παθήσεις επιθυμεί τη συμμετοχή του/της και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, υποβάλλει Αίτηση-Δήλωση και συμμετέχει κανονικά και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κανονισμοί Λειτουργίας

Μαθητεία

Μαθητεία

Ψηφιακός Βοηθός

Robot

Δράσεις του σχολείου

Δράσεις του σχολείου

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.

Ημερολόγιο Εργασιών

Ημερολόγιο Εργασιών
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση