Χθες, Πέμπτη 14 Απριλίου η σχολική μας μονάδα happines1συμμετείχε στη διαδικτυακή παρουσίαση έρευνας που διοργανώθηκε από το 4ο ΕΠΑΛ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ» με θέμα: τον Δείκτη Ευτυχίας των Ναυτικών (Seafarers Happiness Index – SHI) για το έτος 2021.
Ο δείκτης αυτός αναλύει, μετά από μεγάλη έρευνα σε ικανό πλήθος ναυτικών όλων των ειδικοτήτων και κατηγοριών πλοίων, την ψυχική υγεία των ναυτικών, καθώς και την ιεράρχηση των προβλημάτων τους κατά τη διάρκεια παραμονής τους στα εμπορικά πλοία. Παρουσιάζει δε, μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν λόγω της πανδημίας COVID-19.
Να συγχαρούμε τους Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς του 4ου ΕΠΑ.Λ. Πειραιά για την εξαίσια παρουσίαση της έρευνάς τους και για την προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να υλοποιηθεί.
Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση συμμετοχής της σχολικής μας μονάδας στην παρουσίαση του έργου τους καθώς ήταν και μία αφορμή επαφής και επικοινωνίας με άλλα σχολεία του ίδιου τομέα.
happines2
happines3
happines4