Μαθητική Ταινία για το φεστιβάλ Cinematheia, 2019-2020

Προβάλλεται απόψε το βράδυ η μαθητική ταινία  “ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ” του ΕΠΑΛ Μήλου, στο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Cineμάθεια 2018-2019 που διοργανώνει η ΔΔΕ Χίου.

Οι όροι συμμετοχής του Φεστιβάλ είναι οι ταινίες να έχουν διάρκεια μέχρι 10΄και να είναι εξ’ ολοκλήρου δημιούργημα των μαθητών, με την συμβουλευτική υποστήριξη των καθηγητών τους.
Το Φεστιβάλ για ταινίες μυθοπλασίας έχει θέμα : “Ένα ποίημα, τραγούδι, διήγημα, παραμύθι, θρύλος ή φωτογραφία που μας εμπνέει…”
Οι μαθητές εμπνευσμένοι από την ιστορία του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου , έγραψαν το σενάριο, σκηνοθέτησαν, έπαιξαν, βιντεοσκόπησαν.
Ήδη έχουν λάβει τα συγχαρητήρια από την υπεύθυνη του Φεστιβάλ για το θέμα και τον τρόπο προσέγγισης και συμμετέχουν επίσης και ως υποψηφιότητες καλύτερης ταινίας, καλύτερης ερμηνείας , καλύτερης αφίσας κ.α.
Την συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση είχε η υπεύθυνη καθηγήτρια Αντωνοπούλου Μαρία ενώ συμμετείχαν και οι καθηγητές  κ. Μιχαηλίδης Σταμάτης και κ. Αντωνόπουλος Κώστας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την makeup artist κα Ψαθά Κίρα για την ευγενική προσφορά της να αναλάβει το μακιγιάζ και το bodypainting του αγάλματος, και την κα Μαθιουδάκη Μαρίνα για την ευγενική προσφορά της να αναλάβει το χτένισμα του αγάλματος.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς