Στην αίθουσα του Local Hub την Τέταρτη 18 Ιανουαρίου 2023 ξεκίνησαν οι δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Χαράσσοντας τη ζωή του ψαρά» για γνωριμία των μαθητών μας με την ζωή των ψαράδων της Λιμνοθάλασσας.
Στο χώρο των Messolonghi By Locals, Εκπαιδευτικοί και μαθητές γνώρισαν στοιχεία άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου που ζουν και μεγαλώνουν, μέσα από την πολύ κατατοπιστική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση της κ. Αναστασίας Ρούση.
Από την συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές μας να γνωρίζουν τον τόπο τους, τους σπάνιας ομορφιάς υδροβιότοπους που τον περιβάλουν, καθώς και τις προοπτικές επαγγελματικής τους αποκατάστασης. Δίνονται ευκαιρίες να αγαπήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου , του επαγγέλματος του ψαρά και της έμπνευσης που είχαν οι ντόπιοι χαράκτες.






