Επαναλειτουργία 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Λευκάδας

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες,

Τη Δευτέρα 01/02/2021 και ώρα 8:15 ξεκινάμε και πάλι την δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, με το ισχύον πρόγραμμα μαθημάτων, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το ισχύον πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου μας http://1epal-lefkad.lef.sch.gr/ ή κατεβάζοντας το αρχείο.

Υπενθυμίζουμε πως οι μαθητές θα πρέπει να εφαρμόζουν τις οδηγίες σχετικά με την μη εξάπλωση του ιού SARS–CoV-2 (COVID-19), που σας έχουμε στείλει σε προηγούμενο μήνυμα κι εξακολουθούν να βρίσκονται στη διάθεσή σας στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων https://mathainoumeasfaleis.gov.gr. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Χρήση αντισηπτικών και τακτικό πλύσιμο χεριών
  • Τήρηση αποστάσεων

Όσον αφορά τη μετακίνηση των μαθητών/τριών από και προς το σχολείο, οι μαθητές/ήτριες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την σχετική ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΗ την οποία μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν με τα στοιχεία τους από την ιστοσελίδα  https://forma.gov.gr/ . Κατά την προσέλευσή τους, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να ζητήσουν την υπογραφή της βεβαίωσης από τη Διεύθυνση του σχολείου. Σε περίπτωση που ο μαθητής δεν διαθέτει εκτυπωτή, θα πρέπει να φτιάξει μια χειρόγραφη και να ζητήσει από το σχολείο να του δοθεί ένα αντίγραφο της σχετικής βεβαίωσης, τη Δευτέρα.

Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές άνω των 16 ετών δίνεται η δυνατότητα διενέργειας δωρεάν ελέγχου COVID-19 που εξασφάλισαν τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εθνικής Άμυνας. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες δηλώνουν εθελοντικά την πρόθεσή τους να εξεταστούν προληπτικά για κορωνοϊό, μέσω της ειδικής πλατφόρμας δωρεάν ελέγχου COVID-19 https://edu.testing.gov.gr/

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση στο email του σχολείου mail@1epal-lefkad.lef.sch.gr ή και στα τηλέφωνα 2645023320, 265023327

Με εκτίμηση

Η Ομάδα Υποστήριξης του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *