Το 1ο ΕΠΑΛ Λευκάδας στην Ισπανία Συνέχεια….

Το εκπαιδευτικό ταξίδι του 1ου ΕΠΑΛ Λευκάδας έκλεισε αισίως ένα δεκαήμερο στην Ισπανία. Στο παραθαλάσσιο Βίγκο, μια πόλη καλά οργανωμένη 500.000 κατοίκων, οι μαθητές παρακολούθησαν όλα τα μαθήματα στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Euroform και εφοδιάζονται με Europass και Certificate από την Σχολή.

Επισκεφθήκαμε όλα τα αξιοθέατα της πόλεως, το μεσαιωνικό Κάστρο με ευρήματα αρχαίου Ρωμαϊκού οικισμού αλιέων, το παλαιό κέντρο της πόλεως, το λιμάνι, την παραλία Σαμίλ στον Ατλαντικό ωκεανό που μοιάζει με τον Άη Γιάννη, το εμπορικό κέντρο και την αγορά, πολλές πλατείες, καθώς και ένα εργοστάσιο επεξεργασίας Γρανίτη, υλικό που αφθονεί στην περιοχή και χτίζονται τα πάντα σχεδόν με αυτό.

Την Δευτέρα και την Τρίτη θα διανυκτερεύσουμε στο Πόρτο της Πορτογαλλίας, την Τετάρτη στο Μπέργκαμο της Ιταλίας και επιστρέφουμε στην Λευκάδα την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου το βράδυ. Όλα βαίνουν καλώς, οι μαθητές μας συμπεριφέρονται άψογα, αναπτύσσουν τις σχέσεις τους και τις επικοινωνιακές δεξιότητες. Καλό μήνα σε όλους!

Βίγκο Γαλικίας Ισπανίας, 1/11/2015

Ο Διευθυντής

Αναστάσιος Στάμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *