ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, επειδή το σχολείο βρίσκεται από σήμερα (04/10/2021) υπό κατάληψη, σας ενημερώνουμε ότι από αύριο (05/10/2021) και μέχρι τη λήξη της κατάληψης, σύμφωνα με την Απόφαση 131451/ΓΔ4 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4264/Β/30-9-2020, το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων θα υλοποιείται μέσω τηλεκπαίδευσης και οι συμμετέχοντες στην κατάληψη θα θεωρούνται αδικαιολογήτως απόντες.
Το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων είναι αυτό που έχει ανακοινωθεί και μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου με όνομα “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ” (https://blogs.sch.gr/1epal-lavriou/orologio/), η μόνη διαφορά είναι ότι οι μαθητές θα πρέπει να “μπαίνουν” στην ηλεκτρονική αίθουσα του καθηγητή χρησιμοποιώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο τις ίδιες ώρες που θα έμπαιναν και στο σχολείο (δεν αλλάζουν οι διδακτικές ώρες). Οι σύνδεσμοι (links) των ηλεκτρονικών αιθουσών των καθηγητών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του σχολείου με όνομα “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ” (https://blogs.sch.gr/1epal-lavriou/hlektronikes/). Το συνθηματικό για να μπορείτε να δείτε τους συνδέσμους των ηλεκτρονικών αιθουσών έχει σταλεί στο email σας καθώς και με sms στο κινητό σας (σε αυτά δηλ. τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε γράψει στην υπεύθυνη δήλωση εγγραφής που καταθέσατε στο σχολείο).

Οι μαθητές κατά την είσοδό τους στην “ηλεκτρονική” τάξη θα πρέπει να γράφουν ή να αναφέρουν το κανονικό ονοματεπώνυμό τους ώστε να αναγνωρίζονται ως παρόντες.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με το σχολείο μπορείτε να στείλετε email στο : 1epal-lavriou@sch.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ WEBEX ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ (Σύνδεση μέσω υπολογιστή).
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι σύνδεσμοι των αιθουσών των καθηγητών καθώς και το πρόγραμμα των μαθημάτων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου (υπάρχουν σχετικές πληροφορίες σε προηγούμενη ανάρτηση).
Είσοδος στην πλατφόρμα Webex, μέσω κινητού, για μαθητές.