ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΑΛ ΛΑΥΡΙΟΥ.

“Αγαπητοί γονείς με την ευκαιρία αυτής της πρώτης μας επικοινωνίας θέλω να σας ευχηθώ τα καλύτερα για σας και τα παιδιά σας για τη νέα σχολική χρονιά.
Δυστυχώς έχουμε αρκετές ακόμη ελλείψεις σε καθηγητές οι οποίες ελπίζουμε ότι θα καλυφθούν ως το τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου για αυτό και την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε με 4ωρα, που σημαίνει ότι τα παιδιά σας θα σχολάνε στις 11:40 .
Θέλω να σας ενημερώσω επίσης πώς το κυλικείο του σχολείου μας δεν λειτουργεί προσωρινά και για αυτό θα πρέπει τα παιδιά σας, να φέρνουν από το ΣΠΙΤΙ αναψυκτικά, νερό και φαγώσιμα που θέλουν να καταναλώσουν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. (Είναι γνωστό άλλωστε, ότι οι μαθητές για λόγους ασφάλειας και βάση της κείμενης νομοθεσίας δεν επιτρέπεται να βγούν από τον χώρο του σχολείου και ότι η εξωτερική πόρτα των σχολείων παραμένει κλειστή καθ΄όλη την διάρκεια του σχολικού ωραρίου).
Ένα ακόμη θέμα που θέλω να σας υπενθυμίσω είναι σχετικό με το Self-test.
Οι μαθητές πρέπει να το κάνουν Δευτέρα και Πέμπτη και αφού το δηλώσετε στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr επιλέγοντας Σχολική κάρτα για COVID-19, να την συμπληρώνετε και να την φέρνουν οι μαθητές στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.
Για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει σχετικά με το σχολείο παρακαλώ να μας στέλνετε e-mail στο 1epal-lavriou@sch.gr .
Μπορείτε βεβαίως και να μας τηλεφωνείτε στο 22920 69138 αλλά κάποιες φορές ενδέχεται να μην μπορούμε να απαντήσουμε σε όλα τα τηλέφωνά σας.
Να είστε σίγουροι ότι όλοι οι καθηγητές του πρώτου ΕΠΑΛ Λαυρίου προσπαθούμε για το καλύτερο για τα παιδιά σας.
Ο διευθυντής.
Αραμπατζής Μιχάλης”