ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΡΟΟΔΟΥ Α’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας.
Μετά από μια αρκετά επίπονη διαδικασία και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι μας, σας αποστέλλουμε στο email σας τους ελέγχους του Α’ τετραμήνου των παιδιών σας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η ενημέρωση χρειαστείτε μπορείτε να συνδεθείτε στο webex του εκπαιδευτικού που επιθυμείτε, μέσα από τον αντίστοιχο λογαριασμό του παιδιού σας, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 οπότε οι καθηγητές δεν θα πραγματοποιήσουν μαθήματα και θα σας περιμένουμε για να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.
Οι απουσίες που σημειώνονται αφορούν την περίοδο του Α’ τετραμήνου, δηλαδή από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.
Θα σας παρακαλούσα να ολοκληρώνετε τη συζήτηση με κάθε εκπαιδευτικό που επιθυμείτε, αξιοποιώντας μέχρι 5 λεπτά της ώρας, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.
Καλή συνέχεια στις δραστηριότητές σας.
Ο διευθυντής.
(Σε περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει τον έλεγχο προόδου στο email σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 12:00).