«Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ»

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» το σχολείο μας εμπλουτίζεται με καινοτόμες δράσεις, μια από τις οποίες είναι η παρουσία ψυχολόγου στον χώρο του. Στο δυναμικό του σχολείου μας έχει ενταχθεί πλέον και η ψυχολόγος, κυρία Χρυσούλα Λαμπρινού, με στόχο την ψυχοκοινωνική στήριξη κυρίως των μαθητών και μαθητριών της Α΄ τάξης, (χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η υποστήριξη και σε ανάγκες μαθητριών και μαθητών και των άλλων τάξεων) αλλά και των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες καθώς και οι γονείς που επιθυμούν να συνεργαστούν με την ψυχολόγο του σχολείου, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail ή και τηλεφωνικά με την Διεύθυνση του σχολείου για να εκδηλώσουν την επιθυμία τους. Μπορούν ακόμη να ενημερωθούν αναλυτικότερα ή ακόμη και να αποστείλουν μήνυμα στην ίδια, την κυρία Λαμπρινού μέσω της ηλεκτρονικής τάξης (e-class)

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ… ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ (0540961293) ΧΡΥΣΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ

Η Ψυχολόγος μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Σε συνεργασία και με το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, θα εργαστεί με μαθητές που διατυπώνουν σχετικό αίτημα, καθώς και με τους γονείς που το επιθυμούν.

Η καλή συνεργασία μεταξύ οικογένειας και σχολείου είναι βασική προϋπόθεση, προκειμένου να υποστηριχθούν οι μαθησιακές και ψυχοκοινωνικές ανάγκες των μαθητών και μαθητριών μας
Ο Διευθυντής
Αραμπατζής Μιχάλης