ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ – 2020 (και επιλογές για αυτούς που δεν τα κατάφεραν)!!!

Αυτοί είναι οι επιτυχόντες του σχολείου μας των πανελλαδικών εξετάσεων 2020. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή σταδιοδρομία!!!
Για όσους συμμετείχαν φέτος και δεν τα κατάφεραν, να θυμούνται ότι ηττημένος είναι μόνο αυτός που εγκαταλείπει, τους περιμένουμε για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν το επόμενο έτος, ας μην ξεχνάνε ότι μπορούν να κάνουν κάτι από τα παρακάτω:
α) Να ξαναεγγραφούν (με ηλεκτρονική εγγραφή) έως την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου στη δεύτερη ειδικότητα του τομέα τους (στη Γ’ τάξη), εφόσον υπάρχει, ή σε οποιοδήποτε άλλο τομέα της Β’ τάξης και να παρακολουθήσουν μόνο τα μαθήματα του τομέα/ειδικότητας. (Έτσι θα αποκτήσουν και ΔΕΥΤΕΡΟ πτυχίο!!)
β) Να κάνουν αίτηση για την μαθητεία (μπορούν να έρθουν στο σχολείο ή να τηλεφωνήσουν και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εγγραφή, έως ότου ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία αιτήσεων).
Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν επηρεάζει την δυνατότητα συμμετοχής στις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις!! Ο χρόνος δεν χάνεται αν δεν τον αφήσουμε εμείς να πάει χαμένος!!