Υπ. Παιδείας: Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΟΔΗΓΙΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)Λήψη αρχείου

2 σχόλια στο “Υπ. Παιδείας: Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΟΔΗΓΙΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)”

  1. Βοήθεια για τα ηλεκτρονικά μαθήματα πως μπορώ να γράψω την κόρη μου

    1. Πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο. Ποιο εύκολες (με εικόνες) οδηγίες δίνονται και σε προηγούμενη ανάρτηση στο blog και στο facebook με τίτλο “Οδηγίες δημιουργίας λογαριασμών (accounts) στο ΠΣΔ για τους μαθητές, για την καλύτερη λειτουργία της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης..” βρίσκονται στο επισυναπτόμενο αρχείο και στις φωτογραφίες της ανάρτησης. Αφού τελειώσετε με την διαδικασία της εγγραφής και με τα στοιχεία που θα σας βγουν στο τέλος αυτής (όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης) θα μπορέσει η μαθήτρια να κάνει εισαγωγή στην σελίδα της η-Τάξης (ηλεκτρονική τάξη) και να δει τα μαθήματα (υπάρχουν οδηγίες σε προηγούμενη ανάρτηση). Επίσης, σύντομα πιθανώς, θα σας έρθει και ηλεκτρονική πρόσκληση για την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση μαθήματος στο email που δηλώσατε στην εγγραφή της μαθήτριας.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.