Εκδρομή ΒΠ

Ανακοινώσεις Εκδρομές

Εδώ και μέρες σχεδιάζαμε να πάμε στον αγγελιοφόρο την εφημερίδα. Επιτέλους πήγαμε και περάσαμε τέλεια. Είχε πλάκα και μάθαμε πολλά πράγματα πάνω στο θέμα της δημοσιογραφίας.

Ξεκινήσαμε 8:15 από την Κασσάνδρεια και φτάσαμε 10. Μόλις πήγαμε εκεί όπως όλα τα παιδιά κάναμε και εμείς χαζομάρες. Αλλά με το που είδαμε το τεράστιο κτίριο να στέκεται μπροστά μας και εμείς να είμαστε στην είσοδο του κτιρίου τρελαθήκαμε. Έτσι δεν βλέπαμε την ώρα να μπούμε μέσα.

Εκεί μας συνάντησε ένα παχουλός κ ψιλός κύριος. Μας μίλησε για το πώς μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα block κ πώς να το κάνουμε Νο1 στην αγορά. Έτσι ακούγαμε όλοι με πολύ προσοχή άλλα ταυτόχρονα βαριόμασταν γιατί είμασταν θες/νικ κ θέλαμε να πάμε να πιούμε κανένα καφέ, ξερετε εσεις…

Βγήκαμε έξω μες στην χαρα νομιζαμε ότι τελιωσε αλλα καναμε λαθος. Έρχετε η κυρια Γεωργιου κ μας λεει με την δυνατή της φωνή κ το απειλιτικο βλεμα να παμε μεσα. Ξανα αυτος ο κυριος με έναν πρωτης τεχνολογιας προσομοιωτή εικονας <Turbo-x>πανω στο γραφειο του . Αρχιζει να μας δειχνει κ να μας λεει για την εφημεριδα κ το block. Όλοι κοιτουσανε κ ακουγανε λες και τα λογια αυτου του κυριου τους  ταξιδευαν καπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *