Feed
Άρθρα
Σχόλια

Στα πλαίσια των δράσεων της Axion Hellas πραγματοποιήθηκε σεμινάριο γαστρονομίας από τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη στο ξενοδοχείο «Alimounda Mare» στο οποίο συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας. Ο μαθητής μας Θοδωρής Ιωάννου αποδείχτηκε άξιος βοηθός του γνωστού σεφ, ο οποίος με χρήση τοπικών προϊόντων εκτέλεσε παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές αποκαλύπτοντας παράλληλα και μικρά μυστικά της κουζίνας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων