ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.2ο.104 1024x713 1

Συμμετοχή του σχολείου στον 27ο Πανελλαδικό μαθητικό διαγωνισμό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με θέμα “Ανήκουμε όλοι στην ίδια ομάδα” (2023-2024)

Ευχαριστήριο Μήνυμα Εκ μέρους του Τομέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες:
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου σας στον 27ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Ανήκουμε όλοι στην ίδια ομάδα».
Περισσότερα από 1.800 παιδιά όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του φετινού Διαγωνισμού και μοιράστηκαν δημιουργικά τις σκέψεις τους για τη μοναδική θετική δύναμη που έχει ο αθλητισμός στις ζωές των ανθρώπων και τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας σκίτσα, αφίσες και κόμικς.
Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού, αξιολόγησαν όλες τις συμμετοχές με βάση τη συνάφεια, την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητά τους, βραβεύοντας την καλύτερη δημιουργία ανά τάξη.
Εκ μέρους της Ύπατης Αρμοστείας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς και τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου σας για την αξιέπαινη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και τη διάθεσή τους να μοιραστούν τις ιδέες τους και τα μηνύματά τους για μία συμπεριληπτική κοινωνία.
Αποστέλλουμε συνημμένα τα αναμνηστικά διπλώματά τους για να τους τα προωθήσετε μαζί με τις ευχές μας για καλή επιτυχία στις σπουδές τους.
Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε συμμετοχές από το σχολείο σας και στον επόμενο διαγωνισμό μας.
Ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι!🍉
Οι μαθητές/τριες της Α και Γ Λυκείου που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό: