Άρθρα ανά μήνα: Απρίλιος 2025
Οι Πασχαλινές μας Κάρτες!
Πασχαλινά Αβγά!
Μικροί ΣέΦ σε Πασχαλινή Αποστολή!
Λίγες μέρες πριν το Πάσχα και κάπου ανάμεσα στις Πασχαλινές μας αποστολές , φτιάξαμε παραδοσιακά πασχαλινά Τσουρέκια! Ανακατέψαμε τα υλικά, ζυμώσαμε, περιμέναμε υπομονετικά να φουσκώσει η ζύμη και πλάσαμε τα δικά μας τσουρέκια! Γεμίσαμε το σχολείο με μυρωδιές! Μοιραστήκαμε στιγμές δημιουργίας και χαράς!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Η Άνοιξη Ανθίζει στα Έργα μας!
Συμμετοχή του σχολείου μας στην Έκθεση Πολυαισθητηριακών Φάρων!
Με μεγάλη χαρά το σχολείο μας συμμετείχε σε ένα ξεχωριστό εργαστήριο δεξιοτήτων με θέμα τη Συμπερίληψη. Στο πλαίσιο του προγράμματος, μας ζητήθηκε να δημιουργήσουμε έναν πολυαισθητηριακό φάρο, έναν φάρο που δεν καθοδηγεί μόνο με το φως του, αλλά ενεργοποιεί πολλές αισθήσεις, κάνοντας την εμπειρία προσβάσιμη σε όλους
Τώρα, είμαστε ενθουσιασμένοι που η δουλειά μας παρουσιάζεται στην Έκθεση Πολυαισθητηριακών Φάρων, που φιλοξενείται στο Γυαλί Τζαμί στα Χανιά! Σας προσκαλούμε να την επισκεφθείτε, να δείτε από κοντά την έκθεση καθώς συμμετέχουν πολλά σχολεία.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν για αυτό το υπέροχο ταξίδι!
Μαγειρεύω μόνος μου – Easy cooking – Τα δικά μας ψωμάκια!
Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων ” Μαγειρεύω μόνος μου – Easy cooking” τα παιδιά έφτιαξαν τα δικά τους ατομικά ψωμάκια! Με απλά υλικά, πολλή χαρά και δημιουργική διάθεση, τα παιδιά ζύμωσαν, έπλασαν και έψησαν το ψωμί τους, μαθαίνοντας παράλληλα πολύτιμες δεξιότητες.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Και φυσικά, η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού πλημμύρισε το σχολείο μας, γεμίζοντάς μας όλους χαμόγελα!





















