ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας βραβεύτηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο με το Διεθνές Σχολικό Βραβείο (International School Award – Full Accreditation) για τις καινοτόμες δράσεις μας με παγκόσμια θεματολογία.

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής διακρίθηκε για πρώτη φορά με το Διεθνές Σχολικό Βραβείο του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council International School Award–Full-Accreditation), ένα διεθνούς κύρους βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει τα σχολεία που έχουν διαπρέψει στο χώρο της παγκόσμιας εκπαίδευσης.

Γενική συντονίστρια του προγράμματος ήταν η κυρία Μουρελάτου Σταμούλα, εργοθεραπεύτρια. Οι απαιτούμενες δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2018-2019 και σε συνεργασία με το Ρουμάνικο σχολείο CSEI No 1 Sibiu,Romania- Σχολείο Ειδικής Αγωγής και με συντονίστρια την κυρία Mariana Hertoiu.

Η διαπίστευση έχει τριετή διάρκεια και καλύπτει τα ακαδημαϊκά έτη 2019-2022.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπέροχους μαθητές μας που καταφέρνουν πάντοτε να μας κάνουν περήφανους, τους εκπαιδευτικούς μας, τους εταίρους μας και το Βρετανικό Συμβούλιο!!