Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου μας, με τη συμμετοχή και του Ειδικού Νηπιαγωγείου, παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση » η μπουγάδα του Αϊ Βασίλη» . Οι θεατές μας, γονείς, φίλοι και συγγενείς διασκέδασαν με τις περιπέτειες του Αϊ Βασίλη αλλά και την ευρηματικότητα των παιδιών όλου του κόσμου που κατάφεραν να σώσουν τα Χριστούγεννα! Η παράσταση ήταν υπέροχη, διασκεδαστική, συγκινητική που πέρναγε το μήνυμα πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Αυτές τις άγιες μέρες αλλά και κάθε μέρα της ζωής μας, ας το έχουμε στο μυαλό μας! Σας ευχαριστούμε  όλους και ιδιαιτέρως  κ. Φλωρίδη – Συντονιστή εκπαιδευτικού έργου Ειδικής Αγωγής και  κ. Στεφανίδου Αναστασία – πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Οι μαθητές και το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου  Κομοτηνής σας εύχονται  Καλές Γιορτές!  Χρόνια Πολλά!

 

Του χρόνου με υγεία!

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση