ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Την Πέμπτη 12/12/2019 ομάδα μαθητών του σχολείου μας επισκέφτηκε το «Μουσείο θρακικής Παιδείας» που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού του Αγ. Γεωργίου. Η μετακίνηση έγινε με Αστικό λεωφορείο με στόχο την εκμάθηση κανόνων κυκλοφορίας με τα Μέσα Μαζικής  Μεταφοράς και της οδικής κυκλοφορίας, την κοινωνικοποίηση και τη γνωριμία με την πόλη μας. Στο μουσείο περιηγηθήκαμε στους χώρους, είδαμε τα εκθέματα με ενδιαφέρον και μάθαμε πως ήταν το σχολείο πριν από πολλά χρόνια. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το ΚΕΠ που βρίσκεται στην πλατεία και μάθαμε για τις υπηρεσίες που μας προσφέρει. Φυσικά δεν μπορούσαμε να μην σταθούμε και να φωτογραφηθούμε στην στολισμένη πλατεία της Κομοτηνής.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση