ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ » YOU CAN BE A STAR»

Την Παρασκευή 6/12/2019 πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό μέγαρο Κομοτηνής, η εκδήλωση του  Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης «Αγ. Θεόδωροι» νομού Ροδόπης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου.Η μουσικοθεατρική παράσταση, με τίτλο «You can be a star»  συνδιοργανώθηκε με την βοήθεια των υπευθύνων και των μαθητών του  ωδείου «Συκάκης» . Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας, με μεγάλη χαρά παραβρεθήκαμε στο μέγαρο. Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν έκδηλος. Απολαύσαμε όμορφα τραγούδια και μελωδίες που μας συνεπήραν. Με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο οι συντελεστές της παράστασης ανέδειξαν θέματα που απασχολούν την κοινωνία και σχετίζονται με τα Άτομα με Αναπηρία όπως: ισότιμη συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα, σεβασμός και αποδοχή της διαφορετικότητας, παροχή ίσων ευκαιριών και ανάδειξη καλλιτεχνικών ικανοτήτων.

Το θερμό χειροκρότημα όλων και η ενεργή συμμετοχή των παιδιών απέδειξαν ότι ο καθένας έχει ικανότητες και δεξιότητες αλλά πρέπει να έχει την ευκαιρία να τις αναδείξει.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης για την εξαιρετική δουλεία και κυρίως τα παιδιά του συλλόγου που έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους και τελικά κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με την παρουσία τους πάνω στη σκηνή.

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση