Καλοκαιρινή γιορτή

Στις 14 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή μας γιορτή “Σχολικές δράσεις, αντιδράσεις, προγράμματα και άλλες καταστάσεις” στην αυλή του σχολείου με την παρουσίαση εκλεκτών προσκεκλημένων.

Όλοι  μαζί, παιδιά, εκπαιδευτικοί, γονείς και καλεσμένοι διασκεδάσαμε και απολαύσαμε στιγμές χαράς και συγκίνησης. Παίξαμε ελληνικά, ρουμανικά και τουρκικά παιχνίδια, χορέψαμε ζούμπα, τραγουδήσαμε όπως τα ναυτάκια του Αιγαίου, βραχήκαμε από τη πινεζοβροχή στην μπαλονοχώρα και αγωνιστήκαμε για να κερδίσουμε τα πιο θερμά συγχαρητήρια.

Τέλος, οι μαθητές κουρασμένοι αλλά ικανοποιημένοι λάβανε μετάλλια και το ενδεικτικό τους ενώ ταυτόχρονα αποχαιρετήσαμε και τους μαθητές που αποφοίτησαν με τις καλύτερες ευχές όλων.

Και βέβαια μικροί και μεγάλοι κεραστήκαμε και δροσιστήκαμε από τον όμορφο μπουφέ μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία Μάντσιου Στέλλα ιδιοκτήτρια του καταστήματος Eponymokid για τον όμορφο θεματικό πάγκο. Το σύλλογο Μέριμνας ΑΜΕΑ Νοητικής Υστέρησης “Άγιοι Θεόδωροι” για την προσφορά τεντών σκίασης, την αρτοποιία του κυρίου Τσιπλακίδη στον Ροδίτη για τα γλυκίσματα, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΔΣ για τα εδέσματα, καθώς και την εταιρεία “Βεργίνα” για την προσφορά αναψυκτικών.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ