ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

 Αγαπητοί  γονείς- κηδεμόνες  και φίλοι, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας εξοπλίστηκε τον Οκτώβριο με  8  διαδραστικούς πίνακες προσφορά του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ  ΝΙΑΡΧΟΣ»: 6 σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας, 1 στην αίθουσα Λογοθεραπείας και 1 στον διάδρομο για κοινή χρήση.

Τον  Φεβρουάριο  του  2018 το σχολείο μας αιτήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη χορηγία 8 διαδραστικών πινάκων.  Μετά από συνεργασία του Εκπαιδευτικού και του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με την εποπτεία της διευθύντριας, ακολουθήθηκε η απαιτούμενη διαδικασία και το καλοκαίρι πήραμε την έγκριση.

Στόχος της εμπλοκής  των διαδραστικών πινάκων στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι να  προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα ευχάριστης μάθησης , συνεργατικότητας και αλληλεπίδρασης.

 Δίνεται  η ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς να εφαρμόσουν σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης και εναλλακτικούς τρόπους παρέμβασης.

Η χρήση τους διευκολύνει  την εκπαίδευση των  μαθητών και  τους βοηθάει να ανταποκριθούν στα προγράμματα υποστήριξης  με  ευχάριστο και  δημιουργικό τρόπο, καθώς και  να αναπτύξουν νέες δεξιότητες  απαραίτητες στην καθημερινότητα τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΘΕΡΜΑ το  ΙΔΡΥΜΑ  ΣΤΑΥΡΟΣ  ΝΙΑΡΧΟΣ  για την άμεση ανταπόκριση στο  αίτημα μας, την χορήγηση και τοποθέτηση των πινάκων.