Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας

Αγαπημένοι γονείς, κηδεμόνες και φίλοι του σχολείου μας.

Σας καλωσορίζουμε στη νέα μας ιστοσελίδα.  Δειλά δειλά δημιουργούμε αυτό το χώρο για την ενημέρωσή σας και για να προβάλουμε το έργο και τις δράσεις του σχολείου μας, το έργο των μικρών μας μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών.

Η στήριξή σας μας είναι απαραίτητη για να φτιάξουμε ένα σχολείο ονειρεμένο για τα παιδιά μας.

Καθώς είναι μόλις η πρώτη μας δημοσίευση, θα θέλαμε να γνωρίσετε το σχολείο μας και τους χώρους του.

ΤΜΗΜΑ 1

Ειδική Παιδαγωγός: Τσιτσιμάκα Άννα

Μαθητές: 5

Η εξαιρετική κυρία Άννα με τους 5 μαθητές της, έχουν ήδη αρχίσει να ομορφαίνουν την τάξη τους με παιδαγωγικό υλικό ακολουθώντας το πρόγραμμα TEACCH.

ΤΜΗΜΑ 2

Ειδική Παιδαγωγός: Αντωνοπούλου Μαίρη

Μαθητές: 5

Η κυρία Μαίρη με τους μαθητές της, έχουν μπει σε πρόγραμμα εργασίας και οργάνωσης της τάξης τους. Δημιούργησε γωνίες για τους μαθητές αλλά και χώρο ομαδικής εργασίας. Τα υπέροχα «παράθυρα» στην τάξη τους, φιλοξενούν τις εργασίες του κάθε μαθητή!

Με εναλλακτικούς τρόπους μαθαίνουμε τους αριθμούς! Πλαστελίνη, φαντασία, ιστορία και ξεκινήσαμε!

 

ΤΜΗΜΑ 3

Ειδική Παιδαγωγός: Βασιλείου Εύη

Μαθητές: 4

Μία μεγάλη τάξη, γεμάτη χαρούμενους μαθητές και την κυρία Εύη με τα παιδιά της να παίζουν, να δημιουργούν, να μαθαίνουν και να χαίρονται την κάθε στιγμή!

ΤΜΗΜΑ 4

Ειδικός Παιδαγωγός: Πολίτης Μάνος

Μαθητές: 4

Ο κύριος Μάνος με τους μαθητές του σε μια υπέροχη τάξη  γεμάτη χρώμα και ζωντάνια. Μαθαίνουν και διασκεδάζουν παρέα!

ΤΜΗΜΑ 5

Ειδική Παιδαγωγός: Πεϊχαμπέρη Μαριάννα

Μαθητές: 5

Η αγαπητή μας και πάντα χαμογελαστή κυρία Μαριάννα με τους μαθητές της μέσα στην πιο ζεστή και φιλόξενη τάξη του σχολείου. Με την γυμνάστρια μας κυρία Μαρία και την κυρία Μαίρη παίζουν μουσικοκινητικά παιχνίδια. Κι έχουν φτιάξει ένα χώρο καταπληκτικό γεμάτο συννεφάκια, δεντράκια φθινοπωρινά και ομπρελίτσες για τη βροχή, τρενάκι με εικόνες μαθητών και φυσικά τα 3 γουρουνάκια!

ΤΜΗΜΑ 6

Ειδική Παιδαγωγός: Κοντοζήδου Ιωάννα

Μαθητές: 5

Η κυρία Ιωάννα με τους μαθητές της στην πανέμορφη τάξη τους προάγουν την επικοινωνία, την μάθηση, τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς και την ομαδικότητα.

Τα σύννεφα για να γίνουν απαιτούν δουλειά και οργανωμένη εργασία. Έτσι οι μαθητές με την δασκάλα τους  αλλά και τον εικαστικό του σχολείου τον κύριο Δουλγερίδη Κωνσταντίνο ανασκουμπώθηκαν και έφτιαξαν το «σύννεφο που έφερε βροχή» αλλά και άλλες όμορφες δημιουργίες!

Ας κλείσουμε αυτή τη πρώτη δημοσίευση με μερικές ακόμη φωτογραφίες!

2 thoughts on “Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας

Αφήστε μια απάντηση