Διάκριση μαθητών του σχολείου μας στον διαγωνισμό ζωγραφικής του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας «Μια ωραία πεταλούδα»

Με έπαινο τιμήθηκαν οι μαθητές της Δ τάξης του σχολείου μας  Αλκιβιάδης Κούρεντας, Ναταλία Παπαντωνίου, Ορφέας Γρηγοράκης, Μαγκλάρα Μαρίνα  για τα έργα που δημιούργησαν στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής “Νίκη Γουλανδρή” με θέμα “μια ωραία πεταλούδα”.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, παράλληλα με τα 4 βραβεία ανά ηλικιακή κατηγορία, όρισε 100 επαίνους για τους 100 μαθητές/τριες  που αποφάσισε να διακριθούν για την άρτια δουλειά τους. Το σχολείο μας έλαβε 4 από αυτούς!

Η διάκριση για τους μαθητές/τριές μας είναι μεγάλη, δεδομένου ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν 2.136 μαθητές/τριες  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την επικράτεια.

Τα έργα φιλοτέχνησαν τα παιδιά  την ώρα των καλλιτεχνικών με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού Εικαστικών κυρίας  Νάνσυ Μπαλούτογλου  και τη συνεργασία των δασκάλων των τμημάτων Δ1 και Δ2, κυρίων Δημήτρη Διαμάντη και Σωτήρη Γιαννούλη αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια  στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό!

Τα έργα που διακρίθηκαν:

.jpg

.png

.png

.png