ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! -ΣΤ1΄

Η αγωνία για το επόμενο βήμα, για ένα νέο ξεκίνημα, ήταν η αφορμή για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης: ” ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!” Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΣΤ1, καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ενημερώθηκαν για τον διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης του νέου τους σχολείου. Εργάστηκαν αρκετές φορές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γυμνασίου και εξελίχθηκαν κοινωνικοσυναισθηματικά προκειμένου ν’ανταπεξέλθουν αυτόνομα και δυναμικά στο επόμενό τους βήμα.

Εκπαιδευτικός: Στέλλα Λιάπη

ΟΙ ΗΠΕΙΡΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ-ΣΤ1΄

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΣΤ1 , με αφορμή το μάθημα της Γεωγραφίας, εξερεύνησαν 3 από τις 5 ηπείρους του πλανήτη μας. Γνώρισαν νέους πολιτισμούς, παραδοσιακά φαγητά, ήθη κι έθιμα.Συνεργάστηκαν, αποτύπωσαν τις εμπειρίες τους από τις 3 ηπείρους σε χρωματιστά χαρτόνια, όπως χρωματιστές ήταν και οι χώρες που ανακάλυψαν και παρουσίαζαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στους συμμαθητές τους.

Εκπαιδευτικός: Στέλλα Λιάπη

Εγγραφές μαθητών/μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 20 Μαΐου 2019 καθημερινά από τις 9:00 ως τις 11:00. Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2019-2020 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/μαθήτριες που γεννήθηκαν από 1-1-2013 έως και 31-12-2013.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (αναζητείται από τη σχολική μονάδα).

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/Μαθήτριας (Α.Δ.Υ.Μ.)

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του παιδιού

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

ΟΡΙΑ 1ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ (googlemap)

Περιβάλλεται από τις οδούς: Σωκράτους, οι ζυγοί αριθμοί από την συμβολή της με την Λεωφόρο Βουλιαγμένης  ως την Λυκούργου – Λυκούργου οι ζυγοί αριθμοί – Διός οι ζυγοί αριθμοί – αριστερά στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή  ως τον κόμβο Πηγαδακίων – αριστερά στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης οι ζυγοί αριθμοί ως την Διγενή – δεξιά στην Διγενή – (η Διγενή ανήκει όλη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας) – αριστερά στην Βασιλέως Γεωργίου ως την Ύδρας – (η Ύδρας ανήκει στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας) – αριστερά στην Μεγάλου Βασιλείου – (οι αριθμοί 58-72 της Μεγάλου Βασιλείου ανήκουν στο Δημοτικό Σχολείο Διλόφου) – αριστερά στην Ρόδου ως την Σκρα – (η Ρόδου από την Μεγάλου Βασιλείου ως την Σκρα ανήκει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας) – αριστερά στην Σκρα – (η Σκρα ανήκει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας) – δεξιά στην Τρεμπεσίνας – (η Τρεμπεσίνας ανήκει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας) – αριστερά στην Απόλλωνος ως  την Πειραιώς – (η Απόλλωνος ανήκει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας) – αριστερά στην Πειραιώς (η Πειραιώς ανήκει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας)  & Βουλιαγμένης με την συμβολή της στην Σωκράτους. (Οι αριθμοί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης  34-116 και 21-95 ανήκουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας).