ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 – Εργασία από τους μαθητές του Ε1

Οι μαθητές του Ε1 συνθέτουν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με τους ήρωες του 1821. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρώτη τους ηλεκτρονική εργασία. Εύχομαι αυτό να τα ενθαρρύνει να συνεχίσουν να δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους.

Made with Padlet

My Future Job – tell us about your dream job

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τριών τμημάτων της έκτης τάξης του σχολείου μας γράφουν για το επάγγελμα που ονειρεύονται! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους ευχόμαστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!    https://padlet.com/domnalazaridou80/tj2ap8pv4r960sfw

1η Μαρτίου Καλό μήνα σε όλους με υγεία και υπομονή από το Γ2.

Σήμερα με τα παιδάκια μου στο  Γ2 μιλήσαμε για τα χελιδονίσματα και είδαμε διάφορα μέρη της Ελλάδος που τηρούν αυτό το έθιμο, ακούσαμε τα χελιδονίσματα από το χωριό μου, την Αρναία,  τους τα τραγούδησα και φυσικά οι αναμνήσεις πολλές . Τέλος τους έδωσα τα μαρτάκια. Φέτος τα Μαρτάκια μας δεν μπήκαν στα χεράκια αλλά δόθηκαν στα  χαρτάκια. 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤ1 2019 – 2020

Μία ιδέα που γεννήθηκε και υλοποιήθηκε μέσα στον καιρό της πανδημίας. Μέσα σε όλα αυτά που είχαμε να κάνουμε – πρωτόγνωρα για όλους μας- βρήκαμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με κάτι που ήταν πολύ ενδιαφέρον και πολύ δημιουργικό. Διαλέξαμε τα θέματα και ξεκινήσαμε να υλοποιούμε την ιδέα μας!!!!!Και όλα αυτά από μακριά …πίσω από μια οθόνη υπολογιστή!!!Μπράβο παιδιά μου είναι το ελάχιστο που μπορώ να σας πω!!!

Το Τελευταίο Θρανίο Στ1 Ιούνιος 2020

 

Μαθητική ηλεκτρονική εφημερίδα από τους μαθητές του Β1

Στο μάθημα της Γλώσσας της δευτέρας τάξης προτείνεται η δημιουργία μαθητικής εφημερίδες από τους μικρούς μαθητές. Η ιδέα ενθουσίασε τα παιδιά και βάλαμε τα δυνατά μας να την υλοποιήσουμε. Μοιράστηκαν τα θέματα και οι μικροί μαθητές με πολύ μεράκι έφεραν σε πέρας την εργασία που ανέλαβαν . Δυστυχώς, όμως, λόγω των συνθηκών που επικρατούν φέτος, δεν μπορούσαμε να την εκτυπώσουμε και να την μοιράσουμε στους μαθητές. Έτσι αποφασίσαμε να την μετατρέψουμε σε ηλεκτρονική μορφή, την οποία επιμελήθηκε η δασκάλα τους κ. Λαβδάκη Σταματία. Σας την παρουσιάζουμε.Λήψη αρχείου

 

Εργασίες εικαστικών 2ου τριμήνου

Εργασίες εικαστικών 2ου τριμήνου

 Μεταμορφώσεις

 Προσωπεία κατασκευασμένα με γυψόγαζες, εφημερίδες και πηλό, εγκαταστάσεις με σκηνικά μεταμόρφωσης.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Λίζα Ερμείδου

8 Φεβρουαρίου 2011 – Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΊΟ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ SAFERINTERNET ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ WALLPAPERS, ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.