Συνεργασία του σχολείου μας με το Hayfield Secondary School-Virginia USA

Στα πλαίσια του προγράμματος Global Classroom Project, οι μαθητές και μαθήτριες του ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών δημιούργησαν ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζουν την πόλη τους, το σχολείο τους και τη συνεργασία τους με τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης Alexandria, Virginia  της Αμερικής.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών και το Hayfield Secondary School συνεργάστηκαν και εξερεύνησαν δύο από τους δεκαεπτά στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ. Αντάλλαξαν απόψεις και επικοινώνησαν εποικοδομητικά στην εφαρμογή padlet για θέματα Ποιοτικής Εκπαίδευσης (στόχος 4) και Καθαρού Νερού και Υγιεινής (στόχος 6).

Τα παιδιά, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Αγγλικής κ. Μπαλή Γιώτας, δούλεψαν ουσιαστικά στις ομάδες τους και κατάφεραν να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με τα παιδιά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1nNy5Y_4hemr-IWk6EQq7txjH5uIdMxIU/view

2 άποψεις για το “Συνεργασία του σχολείου μας με το Hayfield Secondary School-Virginia USA

  1. Η συμμετοχή και συνεργασία μεταξύ μαθητών σχολείων από άλλες χώρες, προάγει την πνευματική ανάπτυξη, την επικοινωνία και τις δεξιότητες των μαθητών. Αυτό θα πει ποιοτική εκπαίδευση!
    Συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση