Απόκριες,κατασκευές,διακοσμήσεις,μεταμφιέσεις και ένα μεγάλο διασκεδαστικό πάρτυ

Πώς γιορτάσαμε τις μέρες της Αποκριάς στο  σχολείο  μας

Δημιουργήσαμε κατασκευές οπου διακοσμήσαμε όλους τους χώρους του σχολείου και την είσοδο του (κλόουν, τρισδιάστατες κολοκύθες,χαρταετούς κλτ).Φτιάξαμε μάσκες απο διάφορα υλικά όπως χαρτί,πλαστικό πιάτο,χαρτοκιβώτιο,μάσκες πιο πολύπλοκες με τις μεγαλύτερες τάξεις με την μέθοδο της εφημερίδας και του μπαλονιού ή με το χαρτί και το αλουμινόχαρτο.

Σαν επίλογο σε όλη αυτην την εορταστική ατμόσφαιρα είχαμε ένα αποκριάτικο πάρτυ που έγινε στην αυλή του σχολείου μας και συντονίστηκε απο την εικαστικό (Ρ.Γ)και τον γυμναστή (Ν.Σ)του σχολείου μας αλλα συμμετείχαν όλοι οι εκπαιδευτικοί καθώς συμμετείχαν και στην κριτική επιτροπή που έδινε τις βαθμολογίες στους συμμετέχοντες. Περιλάμβανε διαγωνισμούς χορού ,τραγουδιού και στο τέλος δώθηκαν δωράκια στους νικητές.

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ειχε φροντίσει για τα εδέσματα που πρόσφεραν στα παιδιά , διασκεδάσαμε και θεωρούμε ότι ήταν μια απο τις πιο πετυχημένες εκδηλώσεις του σχολείου κρίνοντας απο τα ενθουσιώδη, σπιρτώδη ματια και χαμόγελα των παιδιών.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων