Θεατρική παράσταση ‘Ελλάς-Τρελάς’ από το τμήμα ΣΤ1 στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, 11.06.2013

Στις 11 Ιουνίου 2013 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας παρουσιάστηκε η παράσταση ‘Ελλάς-Τρελάς’ από τους μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου.
Συγκεκριμένα, στην παράσταση συμμετείχαν οι μαθητές του τμήματος ΣΤ1, με τη φιλική συμμετοχή δύο παιδιών του Στ2, στο πλαίσιο του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής και σε γενική επιμέλεια και σκηνοθεσία της Θεατρολόγου Κατερίνας Τόμτση, με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του δάσκαλου της τάξης Διαμαντή Παντακίδη και του διευθυντή Κων/νου Τσιάτσια. Στην εκμάθηση τραγουδιών βοήθησε ο Μουσικός Γιάννης Χρυσοχοΐδης, ενώ την κατασκευή του σκηνικού φιλοτέχνησαν τα παιδιά με τις οδηγίες του Εικαστικού Γιώργου Παπακαρμέζη.

Η πρόσκληση των μαθητών, την οποία επιμελήθηκαν και φιλοτέχνησαν οι ίδιοι, έλεγε: “Ελάτε κοντά μας για να σας μεταφέρουμε στην αρχαιότητα αλλά και στη σημερινή εποχή.
Το θεατρικό ‘Ελλάς-Τρελάς’ πρόκειται για ένα έργο βασισμένο σε σημαντικά γεγονότα του παρόντος και του παρελθόντος. Μια κωμωδία με απίστευτα και αστεία περιστατικά χωρισμένα σε ενότητες. Θα γνωρίσουμε καλύτερα τα χαρακτηριστικά που έχουμε ως Έλληνες. Γέλιο, σάτιρα και απρόβλεπτες εξελίξεις θα συμβούν. Θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε και θα διασκεδάσουμε πολύ!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων