Περιμένοντας τα χριστούγεννα!!!

Η πιο ωραία γιορτή του χρόνου έρχεται και πριν φτάσει κάνουμε δεκάδες  σκέψεις για το πώς θα περάσουμε αυτές τις μέρες. Τραπέζια, λαμπάκια, δεντράκια, δωράκια , γλυκίσματα και πολλές πολλές μαγικές εικόνες… Ας ακούσουμε τα παιδιά τι έχουν να μας πουν.

Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά και αρχή καλός μας χρόνος…     Ιωάννα Χ.

Ας γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα!  Νίκος Μ.

Ας στολίσουμε το δέντρο!  Τζουλιάνο Σ.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραία γιορτή. Εγώ γίνομαι χαρούμενη. Εμείς πάντα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα όλοι μαζί! Λέμε ευχές για την καινούρια μας χρονιά στο τραπέζι που είμαστε όλη η οικογένεια. Πάντα στολίζουμε το δέντρο όλοι μαζί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Καλά Χριστούγεννα σε όλους ! Εμιλία Μ.
Τώρα που θα έρθουν τα Χριστούγεννα τα σχολεία θα κλείσουν και θα αρχίσουν οι γιορτές. Εγώ νιώθω ευτυχία επειδή θα πω τα κάλαντα. Εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος.  Ηλιάνα Μ.
Φέτος τα Χριστούγεννα θα θελα να ‘ναι πιο όμορφα τα μαγαζιά στην πόλη μου!!! θα θελα με το στόμα ανοιχτό ένα επιτραπέζιο να πάρω από τον Αι Βασίλη. Καλά Χριστούγεννα!!! Χριστίνα Π. Χρόνια πολλά σε όλους να είστε καλά και να έχουμε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!  Και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! στην πόλη μας και να στολίσουμε. Ο Αι Βασίλης είναι στο σπίτι του κι εμείς τα παιδιά τον περιμένουμε με τόση μεγάλη χαρά.  Αντωνία Κ.
Σκέφτομαι το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τα κάλαντα που θα πω στη γειτονιά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!  Δημήτρης Τ.
Κάθε χρόνο στην πόλη μας στολίζουν δέντρο στην πλατεία. Καλά Χριστούγεννα Σάρα Ρ.
Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραία γιορτή και είμαι χαρούμενη γιατί θα κάνουμε βασιλόπιτα. Θα δώσουμε κι εμείς ένα δώρο στον Αι Βασίλη και χαίρομαι που θα κάνουμε ένα μεγάλο τραπέζι. Καλές γιορτές!  Γεωργία Τ.

Τα Χριστούγεννα είναι μια ξεχωριστή γιορτή και γι αυτό όλοι είναι χαρούμενοι. Όλοι είναι ευτυχισμένοι. Οι άνθρωποι στολίζουν τα μαγαζιά και τα σπίτια τους. Τα παιδιά περιμένουν τον Αι Βασίλη!  Δήμητρα  Ξ.
Αι Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα περιμένω πως και πως τα κάλαντα εγώ με τις φίλες μου για να πάρουμε ένα χαρτζιλίκι. Άννα Λ.

Τα Χριστούγεννα στολίζουμε το δέντρο για να έρθει ο Αι Βασίλης και να μας φέρει το δώρο που θέλουμε. Αναρωτιέμαι ποιος θα κερδίσει τη λίρα μέσα από τη βασιλόπιτα; Θέλω να πω τα κάλαντα μέσα στο χιόνι και να παίξω χιονοπόλεμο. Δαμιανός Α.
Τα Χριστούγεννα είναι τα αγαπημένα μου και παίζω χιονοπόλεμο με τους φίλους μου. Κωνσταντίνος Γ.
Την ημέρα των Χριστουγέννων βγαίνουν τα παιδιά και λένε τα κάλαντα και παίρνουν δώρα και δίνουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Γρηγόρης Ο.
Ναι έρχονται Χριστούγεννα !!!  Τέλειααα!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων