Ανθοκομική Έκθεση και στην Πόλη μας !!!

anthoekthesi3_0

Μαθητές και μαθήτριες,  της Τρίτης τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν με μεγάλη χαρά στην 1η Ανθοκομική Έκθεση Σκύδρας  που πραγματοποιείται στην πλατεία Σαφραμπόλεως (πρώην Κ.Τ.Ε.Λ.) Σκύδρας, από τη Δευτέρα 18 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 24 Απριλίου 2016.

Στον  εκθεσιακό χώρο, μας υποδέχτηκε  και μας καλωσόρισε η Δήμαρχος της πόλης μας και  τα στελέχη του Κέντρου  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  (Κ.Π.Ε.) Έδεσσας. Στη συνέχεια, τα παιδιά  πήραν μέρος σε εκπαιδευτικές, περιβαλλοντικές δράσεις  που διοργάνωσε  για τα σχολεία, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  (Κ.Π.Ε.) Έδεσσας με τη συνεργασία του Δήμου Σκύδρας. Μέσα από το παραμύθι , τη μουσική και το παιχνίδι,  που προκάλεσε το ενδιαφέρον των μαθητών δημιουργήθηκε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Χαρήκαμε την επίσκεψή μας και μάθαμε πολλά περισσότερα για το φυτικό βασίλειο.

IMG_2552

IMG_2553

Ήταν μια ευκαιρία να αποδράσουμε για λίγο από την τάξη μας και με βιωματικό τρόπο να χαρούμε την ομορφιά της φύσης  , να γνωρίσουμε τον κόσμο των λουλουδιών και των φυτών και να απολαύσουμε τα χρώματα και αρώματά τους.

IMG_2557

IMG_2555

IMG_2544

IMG_2547Περάσαμε καταπληκτικά !!!

 Να και ο δικός μας μικρός κήπος στην τάξη μας!!! που δημιουργήσαμε μετά την επίσκεψή μας !!!

IMG_2563

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων