ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Παρασκευή 28-11-2014 ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων συγκέντρωσε τρόφιμα  για το συσσίτιο της εκκλησίας του Αγίου Στεφάνου. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά μας ήταν πολύ μεγάλη. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την προσπάθεια και, κυρίως, τους μικρούς μαθητές.

Την Κυριακή έγιναν και οι τελευταίες εργασίες στα κάγκελα, καθώς επίσης και το  βάψιμο του γραφείου του διευθυντή του σχολείου μας.

Επίσης, την εβδομάδα που μας πέρασε, στο πλαίσιο του προγράμματος «παίζω βόλεϊ», έγινε  ενημέρωση τον μαθητών  για το άθλημα του βόλεϊ σε μια προσπάθεια να έρθουν οι μαθητές κοντά στον αθλητισμό.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το σχολείο μας έχει ήδη στολιστεί και είναι έτοιμο να τα υποδεχτεί. Τον στολισμό επιμελήθηκε η εικαστικός του σχολείου, η κυρία Ρένα Γρηγοριάδου, με πολύτιμους βοηθούς όλους τους εκπαιδευτικούς και φυσικά τους μαθητές, που δεν κρύβουν τη χαρά τους.

Τέλος, να ευχηθούμε στη Σοφία Μεσελίδου, μέλος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, να της ζήσει το μωράκι που έφερε στον κόσμο πριν λίγες μέρες. Απ’ όλο το σύλλογο:

ΣΟΦΙΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων