ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σκύδρας σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του συσσιτίου της εκκλησίας του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Σκύδρας. Την ίδια μέρα, επίσης, τα μέλη του συλλόγου θα περπατήσουν  στην αγορά της πόλης με σκοπό να πουλήσουν τα προϊόντα που ετοίμασαν για τα Χριστούγεννα προς οικονομική ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου, αντί των συνηθισμένων ημερολογίων.

Όσον αφορά το έργο για τα καινoύρια WC  του σχολείου, στα οποία έχουν μπει και τα πλακάκια,  έχουν φτάσει στην τελική τους μορφή και καλώς εχόντων των πραγμάτων  σε πολύ σύντομο διάστημα θα είναι έτοιμα προς  χρήση από τους μαθητές. Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο»  στον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο, ο οποίος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το έχει σχεδόν ολοκληρώσει.

Και ενώ οι μαθητές ανυπομονούν  για τη μεγάλη εκδρομή, στην οποία θα συμμετέχουν όλες  οι τάξεις,  στις 2 Δεκεμβρίου στο Εργοστάσιο Σοκολάτας στο χώρο  Δ.Ε.Θ., παράλληλα ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες σχετικά με ένα σεμινάριο που θα λάβει χώρα στο σχολείο μας, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Το σεμινάριο, με θέμα «Λεκτική βία στο σχολείο», το οποίο συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων  και το διδακτικό προσωπικό,  μπορούν  παρακολουθήσουν όλοι οι γονείς, τα μέλη και οι δάσκαλοι του σχολείου μας.

Κλείνοντας την καθιερωμένη πλέον εβδομαδιαία στήλη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του σχολείου μας, κ. Τσιάτσια Κωνσταντίνο,  για την άμεση ανταπόκρισή του σε οποιοδήποτε κάλεσμα μας και την  άψογη συνεργασία του σε όλα τα θέματα τα οποία απασχολούν τη δράση του συλλόγου, γεγονός που προάγει την αποτελεσματικότητα της.

Το Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων