ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Στις 7/11/2014 έγινε  συγκέντρωση των μελών του Δ. Σ.  του συλλόγου με θέμα τις δράσεις για την ενίσχυση του ταμείου ενόψει των Χριστουγέννων.. Πάρθηκε η απόφαση τα μέλη του Δ.Σ. να βγουν στην αγορά και να πουλήσουν χριστουγεννιάτικα κουτάκια με γλυκίσματα. Επίσης, έγινε ενημέρωση των μελών για τις επόμενες ενέργειες και για αυτές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες

Τη Δευτέρα 10/11/2014 και ώρα 10.30 η Δημάρχος Σκύδρας με κλιμάκιο του δήμου πραγματοποίησε επίσκεψη στο σχολείο μας. Εκεί  τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην ομαλή λειτουργία του σχολείου και τυχόν προβλήματα που παρουσιάζει το σχολικό κτήριο και ο περιβάλλων χώρος. Η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική και το ενδιαφέρον της νέας δημοτικής αρχής μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους.

Η προσθήκη για τις νέες τουαλέτες στο πίσω μέρος του σχολικού κτηρίου βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο. Το έργο βρίσκεται στη φάση των υδραυλικών εγκαταστάσεων των ειδών υγιεινής και μπαίνουν και τα πλακάκια. Αφού ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες, θα μείνει μόνο το βάψιμο και πλέον οι νέες τουαλέτες θα είναι έτοιμες.

Επίσης, ο σύλλογος βρίσκεται στο στάδιο έρευνας για τη δημιουργία δικής του ιστοσελίδας στο ίντερνετ, ώστε η ενημέρωση να γίνεται καθημερινά και  να είναι προσβάσιμη σε όλους όσοι θέλουν να μαθαίνουν τα νέα του συλλόγου.

Σκοπός μας είναι και μια συνάντηση με ΟΛΟΥΣ του γονείς του σχολείου, γιατί η παρουσία τους στα δρώμενα του σχολείου είναι σημαντική και απαραίτητη. Πρέπει όλοι να είναι παρόντες σ’ αυτή τη συνάντηση. Οι γονείς θα ειδοποιηθούν ή με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους ή με επιστολή μέσω των παιδιών τους.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων