ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ας αρχίσουμε από την τριήμερη εκδρομή που πήγαν τα παιδιά τις έκτης τάξης του σχολείου μας,  μαζί με τους συνόδους  δάσκαλους  τους στην Αθήνα, με ξεναγήσεις σε πολλά σημεία της πόλης και βέβαια  την επίσκεψη τους στο κτίριο της βουλής των Ελλήνων. Ήταν μια πολύ χρήσιμη εμπειρία για τα παιδιά, που μας ενημέρωσαν  πως πέρασαν μοναδικά.

Πολύ σύντομα ο σύλλογος  σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό των εικαστικών κα Γρηγοριάδου Ρένα και τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης θα επιχειρήσουν να γίνει το σχολείο μας ακόμη ομορφότερο,  ζωγραφίζοντας όλους τους διαδρόμους του σχολείου με διάφορα θέματα τα οποία έχουν επιλεγεί. Ο  σύλλογος και σε αυτή την ενέργεια θα είναι δίπλα  στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και θα συμβάλλει είτε οικονομικά, είτε  προσφέροντας  εθελοντική εργασία  για να ολοκληρωθεί και αυτή η δραστηριότητα.  Δίπλα μας ,  σ’ αυτή την ενέργεια θα έχουμε και των κύριο Γκέλο Λεωνίδα, εικαστικό –ζωγράφο,  να συμβάλει  με τους μαθητές της σχολής του εθελοντικά.

Ο σύλλογος  γονέων εντός των ημερών θα επιδιώξει να έχει και μια συνάντηση με τη νέα πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας  κα. Παπαδοπούλου Μάγδα,  ώστε να γίνει η πρώτη γνωριμία και να μπουν οι βάσεις για μια πολύ καλή συνεργασία  προς όφελος του σχολείου μας. Οι αρμοδιότητες της σχολικής επιτροπής  πλέον είναι πολύ αναβαθμισμένες  μετά το πέρασμα  τις λειτουργίας  των σχολικών μονάδων από τους Δήμους .

Το σχολείο εδώ και λίγες ημέρες έχει στην διάθεση του και το καινούριο ηλεκτρονικό κουδούνι με χρονοδιακόπτη . Εδώ να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο  τεχνικών υπηρεσιών του δήμου κύριο Λαουντό Μιχάλη,  για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας .

Είναι σαφές πως  αν υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στη σχολική μονάδα, την  οποία εκπροσωπούν οι εκπαιδευτικοί το  σύλλογο  γονέων & κηδεμόνων και τη δημοτική αρχή,  σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό για όλους  μας.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων