Αγώνες «ανωμάλου δρόμου» στον Πλατανότοπο…

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών ο ετήσιος ανώμαλος δρόμος των σχολείων του Ν. Πέλλας, με τη συμμετοχή δύο μαθητών και 2 μαθητριών του σχολείου μας. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 1000 μ. σε ανώμαλο δρόμο επιλέγηκαν    μετά από ενδοσχολικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σκύδρας και ήταν: οι Π. Δημήτρης και Μ. Άγγελος από την Ε΄ τάξη και οι Π. Αναστασία και Σ.  Ευτυχία από τη ΣΤ΄ τάξη.

 

Δηλώσεις πριν τον αγώνα

 

Π. Δημήτρης: Χθες ήρθα για να δω από κοντά πού θα αγωνιζόμουν. Δεν είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και δεν ξέρω τι θέση θα βγω, γιατί ο στόχος μου από την αρχή ήταν απλά η συμμετοχή.

Μ. Άγγελος: Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι θα πάρω μέρος τους αγώνες και μου άρεσε πολύ το γήπεδο. Νιώθω ωραία που θα συμμετέχω, δεν ξέρω τι θέση θα βγω και δεν είμαι σίγουρος, έχω άγχος και πιστεύω ότι θα τα πάω καλά.

 

Π. Αναστασία: Πριν τους αγώνες αναρωτιόμουν πώς θα είναι το γήπεδο και τώρα που το είδα αγχώθηκα. Πιστεύω ότι θα τα πάω καλά, δεν προπονήθηκα και για να βγω πρώτη, αλλά η συμμετοχή μετράει.

Σ. Ευτυχία: Όταν έμαθα ότι θα συμμετέχω στους αγώνες δεν ένιωσα και πολύ άνετα. Πιστεύω ότι θα τα πάω καλά.  Δεν έκανα κάποια προπόνηση για την πρώτη θέση, αλλά πρώτα από όλα μετράει να αγωνιστώ.

Έπειτα οι μαθητές ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους εαυτούς τους και σε όλους τους συμμετέχοντες και παρακολούθησαν τους αγώνες Γυμνασίων και Λυκείων.

Στα 1000 μ. κοριτσιών και σε σύνολο συμμετοχών περίπου 50 μαθητριών η Π. Αναστασία κατέλαβε την 5η θέση, ενώ η Σ. Ευτυχία έχοντας κάποιες ατυχίες στον αγώνα της είχε απλή συμμετοχή.

Στα 1000 μ. αγοριών και σε σύνολο 50 περίπου μαθητών, ο Π. Δημήτρης κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο και ο Μ. Άγγελος την 5η θέση.

Πάνω απ’όλα, η συμμετοχή των παιδιών ήταν επιτυχημένη και η συμπεριφορά τους σε όλη την διάρκεια των αγώνων, ανάλογη του αθλητικού ήθους.

 

Δηλώσεις μετά τον αγώνα

Π. Δημήτρης: Οι αγώνες μου άρεσαν πάρα πολύ. Δυσκολεύτηκα προς το τέλος, γιατί ήμουν υπό πίεση από 2-3 παιδιά, αλλά νομίζω ότι πήρα πολύ καλή θέση.

Μ. Άγγελος: Νιώθω πολύ καλά που πήρα την 5η θέση και μου άρεσε πολύ που αγωνίστηκα..

 

Π. Αναστασία: Ξεκίνησα πολύ γρήγορα, γι αυτό και κουράστηκα μια και ήταν μεγάλη η απόσταση και στο τέλος πονούσαν τα πόδια μου από την κούραση. Οι αγώνες μου άρεσαν πάρα πολύ.

Σ. Ευτυχία: Δεν κατάφερα να τα πάω καλά και σταμάτησα τον αγώνα, γιατί ξεκίνησα πολύ γρήγορα και είχα κάποια σπρωξίματα στον αγώνα και η αγώνες ήταν μια χαρά άσχετα από το ότι δεν τα πήγα όσο καλά θα ήθελα.

Οι γυμναστές του σχολείου

 

Βασιλειάδης Δημήτριος

Κωνσταντινίδης Ιωάννης

Σιάγας Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων