O Αγιασμός στο σχολείο μας-Πρώτη μέρα στο σχολείο!

Αγαimagesπητοί γονείς και αγαπητοί μας μαθητές!

Ο Αγιασμός στο σχολείο μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και το βοηθητικό προσωπικό ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας και στους γονείς τους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Διαβάστε με προσοχή τις παρακάτω οδηγίες.

Τη  Δευτέρα οι  μαθητές θα εισέρχονται από τις 8:45 στον προαύλιο χώρο μόνοι τους.

Μόνο οι μαθητές της Πρώτης τάξης θα συνοδεύονται από τον έναν γονέα.

Για να μην υπάρξει συνωστισμός και να κρατάμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις,οι μαθητές κάθε τμήματος θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένο χώρο της αυλής που θα τους υποδεικνύουν οι εκπ/κοί που θα βρίσκονται στην αυλόπορτα.

 Η μάσκα είναι υποχρεωτική  για όλους,μικρούς και μεγάλους.

Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές θα αποχωρήσουν.Την Τρίτη θα έρθουν κανονικά στις 8:15 με σάκες για να πάρουν τα βιβλία τους μαζί με τον κανονισμό και τις οδηγίες για τη λειτουργία του σχολείου.

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις
μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου.

Τη Δευτέρα θα δείξουν όλα τα παιδιά τη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος καθώς εισέρχονται στο προαύλιο το πρωί. Tη βεβαίωση για το  δεύτερο τεστ της πρώτης εβδομάδας θα τη δείξουν την Παρασκευή. Τη δεύτερη εβδομάδα  θα φέρνουν τις βεβαιώσεις κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Τα self test μπορείτε να τα προμηθεύεστε από τα φαρμακεία, από την Τετάρτη 8/9/2021 έως και την Παρασκευή 17/9/2021 σύμφωνα με την  ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, όπως φαίνεται παρακάτω:

Τη βεβαίωση για το self test μπορείτε να την εκτυπώσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο ή να αντιγράψετε τα στοιχεία σε ένα απλό φύλλο χαρτί και να την υπογράψουν οι γονείς.



Λήψη αρχείου

 

Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν στους μαθητές και θα ανακοινωθούν στο ιστολόγιό μας την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *