ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛIΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2019-2020 – 5ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί γονείς

Οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν από 01 έως 20 Μαρτίου 2024, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου  https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/6yzt46mtli-6sn.pdf 

Στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025 θα  φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως 31-12-2018.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι γονείς για την εγγραφή των παιδιών τους είναι:

  1. Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση του γονέα. 
  2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) και φωτοτυπία της σελίδας με τα εμβόλια.
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (επίσκεψη στον παιδίατρο του μαθητή με το βιβλιάριο υγείας προκειμένου να συμπληρωθεί από τον γιατρό).
  4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (π.χ.λογαριασμός ΔΕΗ, ενοικιαστήριο κ.ά.) σε φωτοτυπία.
  5. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό (δίδεται από το Νηπιαγωγείο στους γονείς).
  6. Αίτηση για εγγραφή στο Ολοήμερο .

  7. Πιστοποιητικό γέννησης ή ληξιαρχική πράξη γέννησης μεταφρασμένο στα ελληνικά (μόνο για αλλοδαπούς μαθητές). (Δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς που είναι εγγεγραμμένοι σε Δήμο της Ελλάδος ).

   8. Γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία στην περίπτωση μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Οι μαθητές που θα εγγραφούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου, είναι αυτοί που η κατοικία τους βρίσκεται στην παρακάτω περιοχή όπως αποτυπώνεται σε χάρτη με τη μορφή πολυγώνου, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Περιοχές ορίων: Καλύβια και η περιοχή που περικλείεται περιμετρικά από τις οδούς: Αγίου Φανουρίου – Παπαδιαμάντη – Καραϊσκάκη – Περιφερειακός Σκιάθου – Παραλιακός δρόμος – Αγίου Φανουρίου.

Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Σχολείου προκειμένου να εκτυπώνουν και να συμπληρώνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τα προσκομίζουν στο σχολείο στο Γραφείο Διευθύντριας  από 8:30 π.μ. έως 9:30 π.μ..

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Συκιώτου Δήμητρα

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *