Το λιμεναρχείο Σκιάθου ενημερώνει τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμπεριφορά τους στη θάλασσα με το Πρόγραμμα”Προσέχω-Μαθαίνω-Νοιάζομαι”..

Την Παρασκευή 26 Μαΐου υλοποιήθηκε στους μικρούς μαθητές της Α τάξης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Προσέχω-Μαθαίνω-Νοιάζομαι” από το λιμεναρχείο Σκιάθου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε σκοπό να ενημερώσει τους μαθητές και τις μαθήτριες για την ασφαλή συμπεριφορά στη θάλασσα και παράλληλα να διδάξει τις έννοιες του εθελοντισμού και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες άκουσαν με προσοχή τους αξιωματικούς του λιμεναρχείου Σκιάθου.Ελπίζουμε και πιστεύουμε να εφαρμόσουν στη ζωή τους όσα χρήσιμα πράγματα άκουσαν .

Ευχαριστούμε τον κ.Τσολοβίκο Κωνσταντίνο, Σημαιοφόρο Λ.Σ. και τον κ. Ντόσκα Νικόλαο, Επικελευστής Λ.Σ. ,για την ενδιαφέρουσα και διαδραστική παρουσίαση που έκαναν στους μαθητές μας.

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Δράσεις σχολείου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *