Την παράσταση “Ο μολυβένιος στρατιώτης¨ θα παρακολουθήσουν οι μαθητές την Τρίτη.

Αγαπητοί γονεί1 παραστασηΑγαπητοί γονείς

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί από την θεατρική ομάδα  Magic  Dream, η παιδική παράσταση , «Ο Μολυβένιος Στατιώτης», διασκευή του παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπ/σης της Σκιάθου. Η τιμή εισιτηρίου για κάθε μαθητή είναι 5€ .Αν πρόκειται για αδερφάκια που φοιτούν στο σχολείο μας, η τιμή είναι 4€ για κάθε αδερφάκι. Την παράσταση θα την παρακολουθήσουμε, σαν σχολείο,στις ώρες του σχολικού προγράμματος στην αίθουσα του Γυμνασίου Σκιάθου. Η διάρκεια είναι μία ώρα περίπου. Τις υπόλοιπες ώρες θα γίνει κανονικά μάθημα.

Αν  επιθυμείτε να παρακολουθήσει το παιδί σας την παράσταση , συμπληρώστε την υπεύθυνη δήλωση , την οποία μαζί με τα χρήματα, θα δώσει το παιδί σας στο ν/στην εκπ/κό της τάξης του, μέχρι τη Δευτέρα .

Υπεύθυνη Δήλωση

Ο /Η γονέας ………………………………………………………………..του/της  μαθητ…… της ….. τάξης, ……………………………………………………………………….δηλώνω υπεύθυνα, ότι  επιτρέπω στο παιδί μου να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», την Τρίτη 14/2/2023, μαζί με το τμήμα του.

Ο /Η γονέας

 

………………………………………………..

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *