Η συμμετοχή των τριών τμημάτων της Β΄τάξης στην Εβδομάδα Εθελοντισμού για το Περιβάλλον.

3

Έτοιμοι μαθητές και δάσκαλοι να αναχωρήσουν για την Αγία Παρασκευή, φωνάζοντας το σύνθημα : «Όλοι μαζί Σκιάθος καθαρή!»

Την Τετάρτη 6 Απριλίου, τα τρία τμήματα της Β΄τάξης του σχολείου μας  με τους εκπ/κούς Ιωάννου Μάγδα, Βεντίστα Μαρία, Γκέρτζα Νιόβη, Στάμο Ιωάννη,Χατζητσολίδη Κωνσταντίνο και Γριμπαμπή Παντελή, συμμετέχοντας στις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» και του Δήμου Σκιάθου, μετέβηκαν στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, μαζί με τους μαθητές και τους εκπ/κούς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, για να καθαρίσουν την ακτή.

Οι μαθητές είχαν συζητήσει στις τάξεις τους για το καθαρό περιβάλλον και τις υποχρεώσεις του καθένα από εμάς σε αυτό. Με την καθημερινό μας παράδειγμα και τις δικές μας ενέργειες μαθαίνουμε στα παιδιά μας πώς να φροντίζουν τη φύση που μας προσφέρει απλόχερα τα αγαθά της και μας δίνει ζωή!

7

Οι μαθητές της Β΄2 τάξης ζωγράφισαν και έγραψαν συνθήματα στα μπλουζάκια τους!

IMG 3378

IMG 3379IMG 3343IMG 3355

IMG 3341IMG 3381

Το ευτύχημα ήταν ότι δεν βρήκαν πολλά σκουπίδια!

Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο! Να μην υπάρχουν σκουπίδια στη φύση , γιατί οι άνθρωποι δε βρομίζουν το περιβάλλον και το σέβονται!

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», για την προθυμία και τη βοήθειά της σε ότι ζητήσαμε και για τις όμορφες και χρηστικές πάνινες τσάντες που μας χάρισε!

Ευχαριστούμε τους εκπ/κούς και όλους τους γονείς των μαθητών που επέτρεψαν τη συμμετοχή τους στη δράση!

Θα συνεχίσουμε την ερχόμενη εβδομάδα με τον καθαρισμό της γειτονιάς μας και της παραθαλάσσιας περιοχής μέχρι τη λίμνη του Αγίου Γεωργίου, με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων τάξεων!

 

 

 

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες τάξεων. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση