Οδηγίες και χρήσιμα για τον κορωνοϊό και τις άδειες εκπαιδευτικών και απουσίες μαθητών, από το ιστολόγιο της Ναταλίας!

Τις παρακάτω πληροφορίες αντέγραψα από το ιστολόγιο της Ναταλίας, ένα εξαιρετικό blog με πολλές χρήσιμες και κατατοπιστικές πληροφορίες.

Δείτε το ΦΕΚ για τα νέα μέτρα σχετικά με την επιστροφή στα σχολεία εδώ Οδηγίες που αφορούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οδηγίες για τους χώρους λατρείας από Δευτέρα 9/11, δείτε εδώ

Πρωτόκολλο (μαζεμένες οδηγίες σε πινακάκι- δεν γνωρίζω τον δημιουργό για αναφορά)

2

Σύνδεσμος για εκτύπωση βεβαίωσης θετικού διαγνωστικού ελέγχου για μαθητές και εκπαιδευτικούς (για άδεια ή δικαιολόγηση απουσιών). Δείτε εδώ

Χορήγηση άδειας λόγω νόσησης και δικαιολογητικά εδώ (πηγή: Πρώτο Θέμα)
ΦΕΚ για «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 6:00″. Τι γίνεται σε περίπτωση που λείπει εκπαιδευτικός (δάσκαλος ή νηπιαγωγός για πρωτοβάθμια). Δείτε εδώ το ΦΕΚ – σελίδα 210- 213 του ΦΕΚ (πηγή esos)
Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου covid εδώ
Βεβαίωση νόσησης εδώ

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *