Εργαστήρι πηλού για τους μαθητές του Ειδικού Δημ. Σχολείου και τους μαθητές της Α΄τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 10Y ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ <<ΑΛ.ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ>> ΛÎA ΧΕΙΡΟΣΕΙΔΙΚΟΥ δημιουργικά εργαστήρια Δέσποινα Μιτζέλου Κόσμημα μεπηλό Εργαστήρι παιδιών- Παρασκευή. 17.00-20.00 Εργαστήρι ενηλίκων Σάββατο Olxa Gluschenko Οικοτυπία/Βαφή υφάσματος με φυσικά ρώματα Εργαστήρτπαιδιών Παρασκευή. 11/06, 17.00-20.00 Εργαστήρι ενηλίκων- Σάββατο 12/06, 10.00-13.00 ργαστήρια πραγματοποιηθούν στον χώρο του 1º ΔημοτικούΣχα παιδικάεργαστήριαεί είναιδωρεάν. είναι Προπώληση για εργαστήρια ενηλίκων: To Καφέ της Φλώρας (απέναντι από το Γυμνάσιο)"

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και τα 1ο Δημοτικό Σχολείο και   Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”  συνδιοργανώνουν σειρά εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες.

Τα εργαστήρια των παιδιών θα γίνονται Παρασκευή απόγευμα και των ενηλίκων το Σάββατο. Σκοπός των εργαστηρίων είναι μαθητές και γονείς των δύο σχολείων να δουλέψουν σε κοινά τραπέζια με αφορμή την Τέχνη, εκεί όπου η δημιουργικότητα, η έμπνευση και η σύμπραξη δημιουργούν δίκτυα επικοινωνίας.

Το διάστημα ως το τέλος του τρέχοντος σχολικού έτους θα γίνουν δύο εργαστήρια και η προσπάθεια θα συνεχιστεί το φθινόπωρο.

Το πρώτο εργαστήρι θα οργανώσει η Δέσποινα Μιτζέλου και θα αφορά το υλικό του πηλού. Έτσι την Παρασκευή 28/05/2021 στις 5:00μ.μ. -8:00μ.μ. θα γίνει το εργαστήρι των παιδιών και το  Σαββατο 29/05/2021 στις 5:00μ.μ. -8:00μ.μ. θα γίνει το εργαστήρι των ενηλίκων.

Δεν θα υπάρχει αντίτιμο -εισιτήριο για τα παιδιά, ενώ οι ενήλικες θα καταβάλουν ένα   συμβολικό ποσό για να καλυφθεί μέρος των   εξόδων του εργαστηρίου.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι καλλιτέχνες προσφέρουν τη δουλειά τους εθελοντικά, αφιλοκερδώς.

Η Προϊσταμένη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”

Μπαρμπουδάκη Ελένη

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Α΄ταξη. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *