Το σχολείο εξοπλίζεται με σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό!

Σήμερα Τετάρτη,10 Μαρτίου, τοποθετήθηκε ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που παραλάβαμε πριν τρεις μήνες, στα πλαίσια του έργου: «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ΤΠΕ στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας.», που είναι ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Το αίτημα είχε σταλεί το 2016 και φέτος υλοποιήθηκε.

4 LAPTOP

2 ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

1Ο ΣΤΑΘΕΡΟΙ Η/Υ

4 ΣΕΤ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ

Ο καινούργιος εξοπλισμός  συμπλήρωσε τον υπάρχοντα ηλεκτρονικό εξοπλισμό του σχολείου μας  και τώρα όλες οι τάξεις-αίθουσες διαθέτουν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και προτζέκτορα και πέντε (5) από αυτές Διαδραστικό Πίνακα.

Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα παραλάβαμε εξοπλισμό από την ΚΤΥΠ, τον οργανισμό Κτιριακών Υποδομών που περιλάμβανε, καρέκλες μαθητών και εκπαιδευτικών, γραφείο εκπ/κού, και δύο πίνακες μαρκαδόρου, που είχαμε αιτηθεί  το 2015.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Σκιάθου, κ. Τζούμα Θεόδωρο ,που με τη δική του παρέμβαση και το προσωπικό του ενδιαφέρον έφτασε ο εξοπλισμός στο σχολείο μας!

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση