Ο Συγγραφέας Διονύσης Λεϊμονής στο σχολείο μας

Την Πέμπτη και την Παρασκευή 28 και 29 Νοεμβρίου 2019, επισκέφτηκε το σχολείο μας ο γνωστός συγγραφέας κ. Διονύσης Λεϊμονής, προσκεκλημένος του σχολείου μας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της σχολικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας.

Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του σχολείου.

Την Πέμπτη το απόγευμα συνάντησε γονείς ,παρουσίασε το βιβλίο του «Ο θαλασσοσφυριχτής» και συζήτησε μαζί τους για τα κριτήρια επιλογής ενός καλού βιβλίου για τα παιδιά.

 

Οι μαθητές της Στ΄1 τάξης ,που είναι και υπεύθυνοι για τη δανειστική σχολική βιβλιοθήκη παρουσίασαν ένα δρώμενο από την ιστορία του βιβλίου.Τη διασκευή και τη διδασκαλία της μικρής παράστασης έκανε η υπεύθυνη της σχολικής βιβλιοθήκης κ. Σαμαρά Μαρινέλα.

 

 

Την Παρασκευή το πρωί ο συγγραφέας μίλησε στους μαθητές του σχολείου ,συζήτησε μαζί τους και προκάλεσε τους μικρούς μαθητές να αυτενεργήσουν και να δράσουν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ Διονύση Λεϊμονή για την επίσκεψή του στο σχολείο μας!!!

Ευχαριστούμε το Σύλλογο γονέων και ιδιαίτερα την κ. Ράλλη Ίρα για την βοήθειά της , το Πρακτορείο Νικολάου Βασίλη για την προσφορά των εισιτηρίων και το ξενοδοχείο Αρχιτεκτόνικα για τη διαμονή του συγγραφέα!!!

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Α΄ταξη. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση