Η εκπ/κή εκδρομή στο Κ.Π.Ε. Μουζακίου.

Στα Τρίκαλα, στο Κ.Π.Ε Μουζακίου στην Καρδίτσα και στο Βόλο βρέθηκαν οι 46 μαθητές της Ε΄1, Ε΄2 και Στ΄1 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας , μαζί με τις δασκάλες τους κ. Λυρίτση Χάιδω, κ. Σαμαρά Μαρινέλα ,κ. Τζαβέλλα Λίζα και κ. Ιωάννου Μάγδα την Τρίτη και την Τετάρτη 3 και 4 Δεκεμβρίου.

Στα Τρίκαλα επισκέφτηκαν το Μύλο των Ξωτικών την Τρίτη το βράδυ ,ενώ την Τετάρτη πραγματοποίησαν το πρόγραμμα “Περπατώντας στο δάσος”.Δυστυχώς ο καιρός δεν ευνόησε αφού έβρεχε να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και να περπατήσουν στο δάσος, αλλά παρέμειναν μέσα στο κτήριο του Κέντρου Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Μουζακίου.

 

 

 

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το φράγμα στη λίμνη του Πλαστήρα , περπάτησαν στη φύση και επισκέφτηκαν το χωριό Νεοχώρι και με θέα την όμορφη λίμνη και τα έλατα ξεκουράστηκαν και έφαγαν.

Το βράδυ της Τετάρτης παρακολούθησαν στο Βόλο την ταινία “Χριστουγεννιάτικη ιστορία” και το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου επέστρεψαν στη Σκιάθο.

Τα παιδιά χαίρονται με τέτοιες εκδρομές, γνωρίζουν διαφορετικές περιοχές της πατρίδας τους,μαθαίνουν για τη φύση και τα μυστικά της, δένονται μεταξύ τους  και γίνονται περισσότερο υπεύθυνα και αυτόνομα.

 

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Εκπαιδευτικές εκδρομές. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *