Η εκπαιδευτική εκδρομή της Στ΄τάξης στην Αθήνα .

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκπ/κή εκδρομή των μαθητών της Στ΄τάξης στην Αθήνα, στις 10,11 και 12 Απριλίου.

Οι 24 μαθητές του Σχολείου μας με τους 15 μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου και τους συνοδούς εκπ/κούς , Καλτσούνη Ξένη, Χρυσάγη Μαρία, Συκιώτου Δήμητρα,Καπνιά Βανέσσα και Τελλίδη Παρασκευά, αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου για το καθιερωμένο εδώ και χρόνια εκπαιδευτικό ταξίδι στην πρωτεύουσα και επέστρεψαν την Παρασκευή το μεσημέρι.

Η παραπάνω εκδρομή γίνεται στα πλαίσια της επίσκεψης στη Βουλή Των Ελλήνων.

Στην Αθήνα οι μαθητές επισκέφτηκαν εκτός από τη Βουλή, το Μουσείο Ψευδαισθήσεων , την Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Πλανητάριο, το Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου και παρακολούθησαν την καταπληκτική θεατρική παράσταση  “Η Λωξάνδρα”  στο θέατρο Βεάκη.

Στην πύλη της  Ακρόπολης, στα Προπύλαια, παρακολουθούμε την ξεναγό μας!

Μπροστά από το ναό του Παρθενώνα !

Μία ομαδική φωτογραφία με φόντο τον Ναό του Παρθενώνα.

 

 

Στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων

Στο θέατρο Βεάκη παρακολουθήσαμε την παράσταση “Η Λωξάνδρα”.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους !

Η ευθύνη που αναλαμβάνουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί σε κάθε ταξίδι, κάθε φορά που ξεπερνούμε τα όρια του σχολείου και του τόπου μας είναι μεγάλη,  αξίζει όμως , γιατί μας αποζημιώνει όλους η χαρά των παιδιών, οι εμπειρίες που αποκομίζουν,  η αυτοπεποίθηση και η υπευθυνότητα που αποκτούν.Όλα τα παιδιά μας είχαν άψογη συμπεριφορά και όπου πήγαμε μας έδωσαν πολλά συγχαρητήρια!

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Εκπαιδευτικές εκδρομές. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *