Συμμετέχοντας στην Εβδομάδα Καθαριότητας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομαΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σήμερα συμμετείχαμε εκπαιδευτικοί και μαθητές στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού για το Περιβάλλον “Όλοι μαζί Σκιάθος καθαρή”, που υλοποιείται αυτή την εβδομάδα στο νησί μας,με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», και τη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, των εθελοντικών συλλόγων, των τοπικών Αρχών και του Δήμου.

Αφού μιλήσαμε με τους μαθητές μας για το σκοπό της δράσης αυτής και φορέσαμε τα γάντια μας καθώς και τα μπλουζάκια και τα καπελάκια που μας δώρισαν ο Σύλλογος “Η Σκιάθος” και ο Δήμος Σκιάθου, πήραμε τις σακούλες μας και ξεκινήσαμε να μαζέψουμε σκουπίδια ελπίζοντας να γεμίσουμε όσο το δυνατόν λιγότερες σακούλες.

Οι μαθητές της Α΄και Β΄τάξης με τις δασκάλες και τους δασκάλους τους καθάρισαν την αυλή και το χώρο έξω και περιμετρικά του σχολείου μας.

 

 

 

Οι μαθητές της Γ΄και της Δ΄τάξης με τις δασκάλες και τους δασκάλους τους καθάρισαν την περιοχή παραλιακά από το σχολείο μέχρι το Μύλο.

Οι μαθητές της Ε΄και  Στ΄τάξης  καθάρισαν την περιοχή γύρω από τη λίμνη του Αγίου Γεωργίου.

Κοινή διαπίστωση είναι  ότι φέτος τα σκουπίδια σε αυτήν την περιοχή ήταν λιγότερα από πέρυσι.Οι κατηγορίες των σκουπιδιών που μαζεύτηκαν ήταν μπουκάλια,σακούλες ,αποτσίγαρα, χαρτιά και πλαστικές συσκευασίες προϊόντων.

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Δράσεις σχολείου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *