Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2018-2019

Το σχολείο μας τιμήθηκε με την Ετικέτα eTwinning.Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και συνεχίζουν να συμμετέχουν το ευρωπαϊκό πρόγραμμα και σε όλους τους δασκάλους τους.

Οι εκπαιδευτικοι που συμμετείχαν σε προγράμματα

eTwinning από τη σχολική χρονιά 2013-2014 είναι οι παρακάτω

Παναγιωτέλη Βασιλική, η οποία έκανε την αρχή και συνεχίζει καθε χρόνο με νέα προγράμματα.Η ίδια μετέδωσε και μεταδίδει και στους υπόλοιπους εκπ/κούς του σχολείου μας τις γνώσεις της και την εμπειρία της πάνω στο αντικείμενο.

Μπουντούρη Νικολέτα

Ξηρακιά Παρασκευή

Καραντζιά Αικατερίνη

Σκορδά Κων/να

Μαρκουλής Παναγιώτης

Κατσιμπέρη Εριφύλη

Πλακιάς Αλκιβιάδης

Τσιτόγλου Μιρέλα

Μαθηνού Μπραϊνώ

Σαμαρά Μαρινέλα

Τριχιά Αποστολία

Ζιάγκα Βασιλική

Μιτζέλος Ιωάννης

Νικολαϊδης Νικόλαος

Εδώ μπορείτε να δείτε τα προγράμματα κάθε σχολικής χρονιάς.

Παρακάτω είναι το άρθρο από τη σελίδα του eTwinning με τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, που τιμήθηκαν με την ετικέτα.Από την Ελλάδα τιμήθηκαν 86 σχολεία.

Το eTwinning θα ήθελε να συγχαρεί τα 1.211 σχολεία που τιμήθηκαν με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2018-2019.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι 1.211 σχολεία τιμήθηκαν με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning μετά από μια διαδικασία αίτησης δύο φάσεων. Τα σχολεία που τιμήθηκαν με τον τίτλο αυτόν είναι πρωτοπόρα και αναγνωρίζονται ως ηγέτες σε τομείς όπως τους εξής:

Αυτό δεν αποτελεί απλά την αναγνώριση της προσωπικής επιτυχίας επιμέρους εκπαιδευτικών του σχολείου, αλλά και αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων ολόκληρης της ομάδας του eTwinning.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρη τη λίστα των βραβευθέντων σχολείων.

eTwinning map

Background

Η Ετικέτα Σχολείου eTwinning θεσπίστηκε το 2017 με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση της συμμετοχής, της αφοσίωσης και της δέσμευσης όχι μόνο επιμέρους εκπαιδευτικών του eTwinning, αλλά και ομάδων εκπαιδευτικών και σχολικών ηγετών από το ίδιο σχολείο. Η διαδικασία αιτήσεων για την ετικέτα ξεκίνησε τον Δεκέμβριο 2017 και έληξε τον Μάρτιο του 2018.

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην E-Twinning. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση