H εκπ/κή εκδρομή της Ε΄τάξης στη Μακρινίτσα Πηλίου και στο Βόλο.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου  27 μαθητές της Ε΄τάξης του σχολείου μας με τους εκπ/κούς κ. Λυρίτση Χάιδω, κ. Τζαβέλλα Ευαγγελία και κ. Μίζερο Νικόλαο επισκέφτηκαν την Μακρινίτσα όπου πραγματοποίησαν το εκπ/κό πρόγραμμα “Βότανα, υγεία, ευεξία ομορφιά” στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

 

Εκεί εκτός από το Πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το όμορφο πηλιορείτικο χωριό , με την μοναδική αρχιτεκτονική των σπιτιών ,τη φύση και την απίστευτη θέα στο Βόλο.

Στο Βόλο οι μαθητές και οι μαθήτριες επισκέφτηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και αφού ξεναγήθηκαν στο φιλόξενο χώρο του παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα για τα ηφαίστεια.

Κατόπιν επισκέφτηκαντοτο  εργαστήριο σοκολάτας, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλη τη διαδικασία παραγωγής της σοκολάτας από το κακαόδεντρο μέχρι τη στιγμή που φτάνει στον καταναλωτή.

Η εκδρομή τελείωσε με επιτυχία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την άψογη συμπεριφορά τους .

Συγχαρητήρια και στους τρεις εκπ/κούς που ανέλαβαν την ευθύνη να συνοδέψουν τους μαθητές και να φροντίσουν για την ψυχαγωγία αλλά και την ασφάλειά τους με πολλή  αγάπη!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των μαθητών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ακόμα μία φορά!

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ε΄τάξη, Εκπαιδευτικές εκδρομές. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *